post

Tales of Krakow

Eventyrenes tid er ikke forbi.

Træd ind i en verden af drager, djævle, hekse og lignende.

Tales of Krakow er et originalt NetEnt Slotspil med små ekstra finesser, som vi kender så godt fra de flest af NetENt’s slotmaskiner.

Så hvis du ikke er bange for at træde ind i dragens hule og klække æggene, så spil endelig med i dette eventyrspil.

Tales of Krakow

Grafik og lyd.

Tales of Krakow har et lille indlagt spil, hvor du skal prøve at vælge rigtigt.

Du kommer ind i en hule med drageæg. Stemningen er rigtig flot lavet, og grafikken er som altid i top.

NetENt har sat sig flot i toppen af slotmaskine-udviklere.

Lyden kan, som i alle NetENts spil slåes til og fra hvis du ønsker det.

Men lyden er helt klart med til at forme fornemmelsen af spillets emne.

Alt i alt vil jeg give Tales of Krakow en flot karakter.

Spillet

Tales of Krakow har 9 symboler : djævel, man, støvler, kvinde, 10, J , D, K, A. Spillet har fem hjul, 30 linjer og tre rækker. Der er Wild-symbol, Scatter-symbol og bonus-symbol. Wild-symbolet er den røde djævel.

Wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler så der fremkommer vinderkombinationer. Undtagen lige scatter og bonus-symbolerne.

Du får Jackpot hvis du får 5 Wild-symboler på en gang. De kan være placeret hvor som helst på hjulene.

Jackpotten er 7500 mønter

Scatter-symbolet er manden på hesteryg. Når du får Scatter-symboler vinder du gratis spin. Har du tre Scatter-symboler får du 12 gratis spin. Alle gevinster du får, mens du er i gratis spin-spil, bliver ganget med tre.

Scatter-symbolerne  kan være placeret frit på hjulene.

Bonusspillet bliver startet hvis du får tre eller flere drage-symboler

Bonusspil

Hvis du får et bonusspil, skal du klække æg.  Der starter et lille animeret spil, hvor du er nede i en dragehule. Der er 11 æg som du skal åbne ved at klikke på dem. Når du klækker et æg kommer der enten et tal eller grøn røg op af ægget. Du vinder hvad tallet i ægget fortæller. Du vinder så længe du ikke klækker et råddent drageæg. Så der er fine chancer for at vinde ekstra mønter i bpnusspillet.

Indsatser og gevinster

Du kan selv indstille hvor meget du vil spille for. Du indstiller selv hvor meget dine mønter skal være værd, og hvor mange linjer du vil spille på. Så du kan sagtens indstille maskinen efter din pengepung.

Du indstiller det ønskede beløb ved at trykke på Paytable i nederste venstre hjørne af skærmen

Der er ikke nogen indlagte gamling spil i Tales of Kralow. Så alt hvad du vinder er dit, og bliver overført til din status. Det vil sige, at du ikke satser nogen af de mønter du har optjent, når du klækker æg. Du har kun chancen for at få flere mønter end du havde før.

Konklusion

Tales of Krakow er endnu et rigtig flot slot spil fra NetENt. Der er mange fine detaljer, og der er gode chancer for at vinde.

Der er en rimelig stor jackpot, og der er alle de elementer der skal være, med scatter, wild og bonusspil. Det eneste du skal værre sikker på er, om du har mod til at se dragen i øjnene og klække dens æg, hvis altså chancen byder sig.