post

Secret code anmeldelse

En hemmelige kult og en hemmelig kode. Man henledes til at tænke på legendariske og sagnomspundne Illuminati. Hvor kutteklædte personer med mystiske masker mødtes og lavede hemmelige ritualer. Du træder ind i alt dette hemmelighedskræmmeri, hvor du skal knække den hemmelige kode, så du kan vinde endnu mere.

NetENt har igen udviklet en Slot maskine hvor du skal bruge både held og hjerne for at vinde jackpot.

Secret code

Grafik og lyd

Secret code er fyldt med spændende symboler og grafik af høj standart. Der er timeglas, forstørrelsesglas med hints til den hemmelige kode. En detektiv og en ung dame, fingerringe og et antal mærkelige tegn.

Hvis du klikker på Paytable kommer du ind i nogle pergamentpapirs lignende ruller, hvor du kan læse om de forskellige symboler. Du kan hele tiden vende tilbage til spillet ved at klikke på den store grønne knap med 2 pile i midten af panelet i bunden af skærmen.

Når du aktiverer et wild symbol kommer der en lille film. De små film er flot udført. I det hele taget er grafikken rigtig flot, selv om det ikke den flotteste på markedet.

Lyden er også rigtig fin. Der er munkesang og stemmer i det fjerne. Så man føler sig helt klart hensat til en hemmelig kult med sære traditioner og ritualer. Lyden kan du slå til og fra som du vil.

Spillet

Secret Code video slot har 20 paylines, 5 hjul og 3 rækker. Wild-symbolder, Scatter symboler, gratis spins, og bonus funktion.

Hvis du ikke gider vente på at et spin skal køre hele vejen, kan du stoppe et spin ved at klikke på den runde knap i midten under hjulene. Det er også den knap du starter et spin med. Du kan også sætte spillet til autoplay på op til 1000 spin. Det gør du igennem avancerede indstillinger. Vinderkombinationerne kan du se på pergamentrullerne som jeg fortalte om tidligere.

Symboler

Wild symbolet er et såkaldt Ekspanding wilds. Det betyder, at hvis de kommer frem i hjul 2,3 eller 4, udvider det sig til at fylde hele hjulet. Det kan erstatte alle andre symboler, og give vinderkombinationer. Dog kan det ikke erstatte Scatter og bonus symboler.

Hvis du får 3 eller flere Scattersymboler aktiveres gratis spins. Hvis du får 2 eller flere scatters når du er i gratis spin tilstand, bliver din gevinst ganget med et tilsvarende antal.  Du kan opnå ekstra gevinst på x1 op til x20. Dog er Bonus gevinsten er ikke omfattet af dette.

Når mindst 3 Scatter symboler vises på hjulene i gratis spin tilstand, vil spillets gratis spins Bonus Collector aktiveres.

Nu ser du en druide der vogter over 20 sten. Vælg nu mellem 3 og 5 sten for at opdage din gratis spin bonus.

Secret Code bonusspil starter, når bonussymbolet kommer frem på tredje, fjerde eller femte hjul. Du kan kun få ét bonusspil per spin. Du befinder dig nu i et uhyggeligt rum, hvor fem maskerede statuer holder hver sin skattekiste. Du skal vælge hvilke nøgler det skal lukke hvilke skattekister op. Hvis det lykkes for dig, vinder du en ekstra præmie. Og nu bliver det spændende. Du får nemlig mulighed for at satse eller gamble det halve eller måske hele butikken. Denne mulighed er 100% baseret på held, men kan give et godt udbytte hvis du altså er heldig.

Indsatser

Secret Code indeholder 10 forskellige bet niveauer og 5 forskellige møntværdier. Hvert bet niveau afgør antallet af mønter du vil satse per linje per spin. Du kan indstille dine valg af linjer fra 1-25. Og så kan du sætte din møntværdi fra 0,01 til 0,50. Den maksimale udbetaling på Secret Code er 40.000 mønter.

Konklusion

Secret code er, helt forventeligt af et NetENt produceret spil, af høj kvalitet. Der er mulighed for store gevinster og der er sjove indslag, hvor du selv skal på banen. Spilet kører perfekt og der er tænkt på alle detaljer. Alt i alt en rigtig god oplevelse.